Komende zomer gaan wij onze winkel verbouwen. Niemand minder dan Rene Siebum heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt dat helemaal bij ons past. Het blijft knus en authentiek, maar wel toekomstbestendig en in een nieuw jasje. 

Rene Siebum: “Anita en Koen hebben net als ik oog voor kwaliteit en we hechten allebei waarde aan een persoonlijke benadering in ons werk. We vullen elkaar dan ook goed aan en het is mooi te zien dat onze beide ambachten nu samenkomen in het ontwerp voor de nieuwe winkel. Voor het ontwerp vond ik het vooral belangrijk dat het duurzaamheid, kwaliteit en ambacht uit zou stralen. Dat de kwaliteit van de winkel en de materialen, zouden aansluiten op de kwaliteit van de producten. Want, laten we eerlijk zijn, het team van Renders maakt de meest smaakvolle, verrukkelijke en tegelijkertijd goed uitziende producten. Stuk voor stuk bereid met kwalitatieve producten en door echte vakmensen. De zorgvuldigheid waarmee Koen creëert aan de achterkant en Anita zorg draagt voor het reilen en zeilen in de winkel, moet voelbaar zijn vanaf het moment dat je de deur in stapt. Ik ben ervan overtuigd dat het ontwerp, dat in nauwe samenwerking met Koen en Anita tot stand is gekomen, Bakkerij Renders als gegoten past.”

We kunnen niet wachten tot het zover is! In de loop van de komende tijd gaan we u meenemen op onze reis en zullen we sneak peeks van het ontwerp en de ontwikkelingen met u delen via onze Socials zodat u alvast meegenieten van de voorpret. In week 30, 31 en 32 zijn wij gesloten en zal de verbouwing plaatsvinden. We hopen dat u ons daarna snel weer met veel plezier een bezoek brengt om onze nieuwe winkel te komen bewonderen.

Stay tuned! Volg ons via Instagram of Facebook om alle ontwikkelingen rondom de verbouwing op de voet te volgen.

Lieve groet,
Team Renders